PALVELUT / OVIPUHELINJÄRJESTELMÄT

Päätä vain mitä kanavia haluat katsella, Digiantenni saa ne näkymään. Satelittilautasen voi asentaa omakoti- ja rivitaloon, kerrostaloon tai vapaa-ajan asuntoon. Palveluihimme kuuluu

 

 

satelliittijärjestelmien suunnittelu, asennus ja huoltotyöt

 

 

 • Satelliittilaitteiden ja virittimien asennus ja huolto

 • Tarvittavan lautasen koon, asennuspaikan ja tavan määritys

 •  Lautasten suuntaaminen

 •  Huolto ja kunnossapito

 •  Canal Digital kanavapakettisopimukset ja asennus

 •  Käyttöönotto- ja opastuspalvelut asennuksen ja vikakorjauksen yhteydessä

 

 

Ennen lautasen hankintaa ja asennusta on hyvä selvittää itselleen, mitä ohjelmia ja kanavia haluaa vastaanottaa ja mikä satelliitti niitä välittää. Kanavien ja ohjelmistojen valinnassa voit kysyä apua meiltä tai etsiä sitä itse. Vaihtoehtoja:

 

 • Vapaat maksuttomat kanavat eri satelliiteista, ks. alla lisää. 

 • Canal Digitalin kanavapaketit ks. alla lisää. 

 • Jos talo tai taloyhtiö kuuluu kaapeli-tv:n piiriin, kannattaa lisäkanavia kysyä omalta kaapeli-tv operaattorilta.

 

Kaikki palvelumme

 

Antennityöt

Sateliittipaketit ja -asennukset

Kaapeli-TV

Tietoverkot

Valokuidut

Turvajärjestelmät

Sähkötyöt

 

< Takaisin Palvelut sivulle

 

Ota yhteyttä

 

Digiantenni

 

Tel. 0500 889 039

 

E-mail.

digiantenni (at) gmail.com

 

Maksuttomia kanavia tarpeen mukaan 

 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Eri sateliitit välittävät Suomeen yli 3000 maksutonta kanavaa. Yleisimmin käytetyt satelliitit Astra ja Hot Bird tarjoavat yhteensä reilun 900 maksutonta (ilman katselukorttia tai katselumaksuja) kanavaa: Urheilutapahtumia, elokuvia, lastenohjelmia, dokumentteja ja muuta viihdettä. Mm. Lyngsatilta (http://www.lyngsat.com/) löytyy tietoa eri satelliittien kautta lähetettävistä kanavista. 

 

Kanavien katselusta ei tarvitse maksaa mitään mutta laitteistolla on luonnollisesti hintansa. Veloitamme asennuksen yhteydessä ainoastaan laitteistosta. Asennuksen jälkeen katselu on ilmaista. 

 

Tavallisesti satellittilautasella voi vastaanottaa vain yhden sateliitin ohjelmat mutta Multiblock-lisälaitteella voi vastaanottaa halutessaan yhteensä neljän eri satelliitin ohjelmat. Avaruudessa on monia satelliitteja, jotka välittävät ohjelmaa. Suomessa ohjelmia vastaanotetaan yleensä neljästä eri satelliitista. Nämä ovat Astra, Hotbird, Sirius (välittää muun muassa Viasat -ohjelmat) sekä Thor (välittää muun muassa Canal Digital -ohjelmat). Tarvittaessa muitakin satelliitteja saadaan näkymään myös Suomessa. Kysy lisää!

 

 

Asennus sisältää:

 • Lautasantennin kiinnityksen ja satelliittiin suuntauksen

 • Kaapeloinnit lautasantennilta katselupisteeseen

 • Asentajan matkat asennuspaikalle

 • Kytkennät, asennuskaapelit ja peruskiinnitystarvikkeet

 • Maksuttomien kanavien satelliittivastaanottimen (voi olla myös asiakkaalla muualta hankittuna)

 • Kanavien virityksen

 • Käyttöopastuksen

Canal digitalin tilaukseen sisältyy (15.8.2014, tarkista Canal Digitalin sivuilta):

 • Valitsemasi kanavapaketti tai useamman kanavapaketin yhdistelmä. Tutustu kanavapaketteihin.

 • HD-digiboksi tai CI+ HD-moduuli purkamaan satelliittisignaali televisioon. 

 • Katselukortti 

 • Lautasantenni tarvikkeineen ja asennus ovat veloituksettomia* uusille tilaajille. Asentaja hoitaa koko asennuksen ja kanavahaut puolestasi - itse voit vain istahtaa sohvalle ja nauttia.

 

              *pl. erikoisasennukset. Lue lisää Asennuspalvelu ja hinnoittelu >

 

 

Canal Digitalin kanavapaketit 

 

Oletpa sitten nykyinen tai uusi Canal Digital asiakas, meiltä saat avun kaikkiin Canal Digital asennuksiin. Digiantenni on Canal Digitalin jälleenmyyjä ja valtuutettu asentaja.

 

Voit tilata kanavapaketin suoraan meiltä tai helpoimmin Canal Digitalilta. Canal Digitalin kautta näet muun muassa maksullisia kotimaisia kanavia ja laadukkaita elokuvakanavia.  Katso Canal Digital kanavapaketit: Canal Digitalin sivuille > 

 

 

 

 

Canal Digital -peruspaketin asennus Digiantennilla sisältää:

 

 • Lautasantennin kiinnityksen ja satelliittiin suuntauksen

 • Kaapeloinnit lautasantennilta katselupisteeseen

 • Asentajan matkat asennuspaikalle

 • Digiboxin kytkennän ja kanavien virityksen

 • Digiboxin käyttöopastuksen

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

Lautasen asentamisesta ja suuntaamisesta

 

Antenniasentaja suuntaa lautasen kohti satelliittia. Onnistuneen vastaanoton luomiseksi satellittilautasen edessä ei saa olla yhtään mitään (esimerkiksi puuta, rakennusta tai korkeaa mäkeä). Voit etukäteen suunnitella hyvää lautasen paikkaa laskurin avulla, esimerkiksi DishPointer (laskuri antaa oikean kompassisuunnan ja nousukulman, kun annat oman osoitteesi ja valitun sateliitin nimen).

 

Satelliittilautanen pientaloon

Satelliittilautanen asennetaan tavallisimmin seinälle tai antennimastoon. Mutta se voidaan tarvittaessa asentaa lähes mihin tahansa, missä suunta on oikea ja minne se saadaan tukevasti kiinni. Pientalossa satelliittilautanen yhdistetään omalla erillisellä johdolla satelliittiboksiin tai vaihtoehtoisesti voidaan käyttää hyväksi olemassa olevaa antenniverkkoa.

 

 

Sateliittilautanen kerrostaloon

Taloyhtiössä parvekkeelle lautasen saa yleensä asentaa ilman lupaa, muissa tapauksissa tarvitaan taloyhtiön lupa. Taloyhtiöissä satelliittivastaanotto vaatii joko QAM- tai COFDM-moduloinnin. Moduloinnissa satelliittikanavia voi katsoa digiboksin kautta. Antenniverkkoon ei yleensä tässä yhteydessä tarvitse tehdä muutoksia.

 

Jos taloyhtiössä on jo tähtiverkko, tarvitsee asentaa lisäksi vielä satelliittivälitaajuus kytkin (sateliittivälitaajuusverkko, Tähti2000). Tällöin satelliittikanavia katsotaan satelliittivirittimellä ja digikanavia digiboksilla.

 

 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Screenshot 2021-04-14 at 18.48.44.png

DATKO on lyhenne DigiAntenni Toni Koskinen Oy:stä. 

Vain yrityksen nimi lyheni maaliskuun 2021 lopussa. Y-tunnus, sopimukset ja palvelut säilyvät ennallaan. Nimenmuutoksen myötä päivitimme myös sähköpostiosoitteemme ja kotisivumme, uusi sivusto löytyy osoitteesta www.datko.fi