Hieman terävämpää tv-kuvaa

 

 

Teräväpiirtotelevisio eli HDTV (High-definition television) tarkoittaa uuden sukupolven televisiotekniikalla varustettua televisiota. HDTV eroaa aikaisemmasta SDTV:stä (Standard-definition television) huomattavasti tarkemmalla kuvalla. Huomioi myös, että Full HD/HD ready -televisio ei näytä HD-kanavia ilman HD-digiboksia.

 

Sateliitti- ja kaapelitaloudet

HD-lähetysten katselemiseen tarvitset Full HD tai HD ready –television. HD-lähetyksiä voi katsella Canal Digitalilta tai Kaapeli-tv:sta. 

 

Antennitaloudet

Vuonna 2014  HD-lähetykset on saatavilla myös maanpäällisen antenniverkon kautta. Teräväpiirtolähetykset eivät vaikuta aiemmin käyttöönotettuun lähetysverkkoon jossa välitetään peruskanavatarjonta. DNA:n HD-teräväpiirtolähetykset näkyvät jo lähes kaikilla paikkakunnilla. HD-lähetysten vastaanotto saattaa vaatia toimenpiteitä antennijärjestelmille. Nämä asiat tulee olla kunnossa: 

 

  • VHF-antennin (K5-12) vain DNA:n HD-kanaville 

  • (joihinkin kohteisiin tarvitaan myös vahvistin)

  • DVB-T2 standardia tuleva Antenna Ready HD

       vastaanotin (televisio tai digiboksi)

  • Kanavapakettisopimus (DNA)

 

 

 

Tilaa Digiantennilta päivitys teräväpiirtoon

Haluat katsella teräväpiirtolähetyksiä sitten kaapelista, sateliitista tai maanpäällisellä antennilla, Digiantenni hoitaa tarvittavat laitteet ja kuvat kuntoon. Ota yhteyttä ja varaa aika asennukselle!

 

 

Ota yhteyttä

 

Digiantenni

 

Tel. 0500 889 039

 

E-mail.

digiantenni (at) gmail.com

Kaikki palvelumme

 

Antennityöt

Sateliittipaketit ja -asennukset

Kaapeli-TV

Tietoverkot

Valokuidut

Turvajärjestelmät

Sähkötyöt

 

< Takaisin Palvelut sivulle

 

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

2010 - present

2010 - present

Screenshot 2021-04-14 at 18.48.44.png

DATKO on lyhenne DigiAntenni Toni Koskinen Oy:stä. 

Vain yrityksen nimi lyheni maaliskuun 2021 lopussa. Y-tunnus, sopimukset ja palvelut säilyvät ennallaan. Nimenmuutoksen myötä päivitimme myös sähköpostiosoitteemme ja kotisivumme, uusi sivusto löytyy osoitteesta www.datko.fi