Kaikki palvelumme

 

 

 

Tele- ja antennialaan erikoistuneen Digiantennin toiminnan ytimessä ovat antennien asennukset, huolto sekä vikakorjaukset. Televisiokanavat saadaan näkymään myös kaapelissa ja satelliitin välityksellä. Digiantenni suunnittelee ja asentaa myös turva- ja murtojärjestelmiä, kameravalvontaa, yleiskaapelointia  ja asentaa viranomaisverkkoa (Virve) sekä suorittaa kuituhitsaustöitä. Palveluihimme kuuluvat myös pienimuotoisesti sähkötyöt. Tutustu tarkemmin eri palveluihimme alla:

PALVELUT -Digiajan teleammattilainen palveluksessasi!

 

TELEVISIOKUVAT KUNTOON

Palveluihimme kuuluvat antennijärjestelmien suunnittelu ja asennus sekä huolto, kunnostus- ja vikatyöt kaikenlaisiin kohteisiin.

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Antennityöt
Sateliittipaketit ja asennukset

Päätä vain, mitä kanavia haluat katsella, Digiantenni saa ne näkymään. Satellittilautasen voi asentaa omakoti- ja rivitaloon, kerrostaloon tai vapaa-ajan asuntoon. Palveluihimme kuuluu satelliittijärjestelmien suunnittelu, asennus ja huoltotyöt.

Kaapeli-tv

Palveluihimme kuuluvat kaapeliverkkoon liittymiseen ja sieltä poistumiseen liittyvät antennityöt eli antenniverkon kartoitus ja kunnostus kaapeli-tv vastaanottoa varten. Kodissa näkyvät kaapeli-tv kanavat riippuvat kaapeli-tv yhtiöstä ja sen kanssa tehdystä sopimuksesta. 

Ota yhteyttä

 

Digiantenni

 

Tel. 0500 889 039

 

E-mail.

digiantenni (at) gmail.com

2010 - present

2010 - present

VIKAPÄIVYSTYS  
PALVELEE

TV-kuvassa ongelmia? Digiantenni ratkoo vikatilanteet nopeasti ja asiantuntevasti. Kiireellisissä tapauksissa päivystys palvelee myös virka-ajan ulkopuolella ja viikonloppuisin.

TELETÖIDEN ja HEIKKOVIRRAN AMMATTILAINEN

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Tietoverkot 

Laajakaistayhteyksien voimakkaan kasvun vuoksi on yleiskaapelointi (dataverkko) erinomainen vaihtoehto nykyaikaisen tietoliikenneratkaisun toteuttamiseksi

kodeissa ja liiketiloissa.

Valokuidut
Turvajärjestelmät

Optinen kuitutekniikka mahdollistaa nopean tiedonsiirron. Digiantennin palveluihin kuuluu kuitujen vieminen talojakomosta jokaiseen huoneistoon ja kuidun päättäminen

eli hitsaaminen. 

Turva- ja hälytinjärjestelmän valvovat kotia ja tunnistimet havaitsevat murron, tulipalon sekä kaasu- ja vesivuodon. Digiantenni suunnittelee ja toteuttaa turva- ja hälytysjärjestelmiä sekä kameravalvontaa.

SÄHKÖASENNUKSET 

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Digiantenni palveluihin kuuluvat myös pienimuotoisesti sähköasennustyöt.  Sähköasennuksia tehdään pääasiassa Akaan kaupungin alueella. 

PALVELUMME

ANTENNITYÖT 

SATELIITTIPAKETIT ja ASENNUKSET 

KAAPELI-TV

 

VIKAPÄIVYSTYS

 

TIETOVERKOT 

 

TURVAJÄRJESTELMÄT 

 

 

SÄHKÖTYÖT

 

KAIKKI PALVELUT >

 

 

 

 

PÄTEVYYDET / JÄSENYYDET

1

LUOTETTAVA VALINTA

 

Digiantenni on alallaan tunnettu ja valtuutettu toimija. Digiantennin valtuutukset ja jäsenyydet

 

 • Digita Pro Valtuutettu antenniasentaja

 • DNA VHF PRO Valtuutettu antenniasentaja

 • Suomen Satelliitti- ja antenniliiton (Sant ry) jäsen

 • Telepätevyys AT: Antenni - ja tietoverkkotyöt

 • Sähkötyöpätevyys S2

 • Eurolan Valtuutettu asennusliike

 • Suomen Tilaajavastuu Oy:n Vastuullinen yritys

   

YHTEYSTIEDOT
Digiantenni Toni Koskinen Oy


e-mail: digiantenni (at) gmail.com

 

 

 

 • w-facebook
 • White YouTube Icon

© 2020 Digiantenni Toni Koskinen Oy         Tietosuoja- ja rekisteriseloste