PALVELUT / SÄHKÖTYÖT

 

 

 

Digiantennin palveluihin kuuluvat antenni- ja teletöiden lisäksi myös sähköasennustyöt.  Kun käymme kohteessa antennitöissä, asentajamme voi samalla visiitillä esimerkiksi vaihtaa pistorasian paikkaa tai asentaa pihavalon. 

 

Kodin pienet sähkötyöt 

 

Ehdottomasti yleisesti tilatuin sähkötyöpalvelumme on kotitalousasiakkaiden pienien sähköpulmien rakominen. 

Asentajamme ovat käytettävissä toki myös suurempiin sähkötöihin, kuten uudistalon sähköasennuksista. Suurempia sähköasennuksia tehdään pääasiassa Akaan kaupungin alueella. 

Kaikki palvelumme

 

Antennityöt

Sateliittipaketit ja -asennukset

Kaapeli-TV

Tietoverkot

Valokuidut

Turvajärjestelmät

Sähkötyöt

 

< Takaisin Palvelut sivulle

 

Ota yhteyttä

 

Digiantenni

 

Tiedustelut sähkötöistä

Mikko Räikkä,

puh.  050 409 9902 

 

E-mail:

mikko.digiantenni (at) gmail.com

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Pientä päivitystä sähkökalusteisiin

Kodin sähkökalusteet kehittyvät jatkuvasti. Oletko tutustunut millaisia erilaisia kytkimiä ja pistorasioita asennetaan tänä päivänä uudis- ja remonttikohteisiin? 

 

 

Sähkökalusteiden ulkoasu on muuttunut vuosien varrella voimakkaasti, nykyään kalusteet saa lähes minkä värisenä ja muotoisena tahansa. Oli mieltymys sitten lisätä tai vähentää rasioiden huomioarvoa, oikea kaluste löytyy markkinoilla olevasta laajasta valikoimasta. 

 

 

Uusissa kalusteissa pistorasiat menevät pienempään tilaan. Esimerkiksi vinorasia ja kolmeosainen pistorasia ovat nykyään suosittuja ratkaisuja ns. perinteisten rasioiden ohella.

 

Opastinvalolliset rasiat tuovat turvallisuutta pimeään aikaan. Rasioiden valot voidaan ohjata palamaan esimerkiksi pimeän aikaan tai liikettä havaitessaan.

 

Ajastinpistorasia tuo turvavallisuutta sähkölaitteiden käyttöön.   

 

Läsnäolotunnistetta voidaan käytää sammuttamaan päälle unohtuneet valot huoneesta, jossa ei enää oleskella. Jokaisen asennuksen on osoitettu säästävän keskimäärin 30% energiaa aiempaan kulutukseen verrattuna (lähde Schneider Electric). 

 

Kasvavia tietoteknisiä tarpeita varten kodin useisiin huoneisiin asennetaan datarasioita ja usb-rasioita erinäisten laitteiden käyttöä varten. Ks. tarkemmin palvelumme Tietoverkot.

 

Kuituvalot ja ledit ovat olleet suosikkeja pitkään saunojen, kylpyhuoneiden ja keittiöiden valaistusratkaisuissa. 

 

Kuvat Schneider Electronic.

Screenshot 2021-04-14 at 18.48.44.png

DATKO on lyhenne DigiAntenni Toni Koskinen Oy:stä. 

Vain yrityksen nimi lyheni maaliskuun 2021 lopussa. Y-tunnus, sopimukset ja palvelut säilyvät ennallaan. Nimenmuutoksen myötä päivitimme myös sähköpostiosoitteemme ja kotisivumme, uusi sivusto löytyy osoitteesta www.datko.fi