Taajuustalkoot korjaa veloituksetta televisioyhteyksien häiriöitä

taajuustalkoot.png
Suomessa aletaan vuoden 2014 alusta lähtien rakentaa mobiililaajakaistayhteyksiä myös 800 MHz:n taajuusalueelle, mikä mahdollistaa nopeat 4G-yhteydet kaikkialla Suomessa. Uudella taajuudella käyttöön otettavat tukiasemat voivat aiheuttaa häiriöitä joidenkin antenni-TV-talouksien televisioyhteyksiin.

--

Päivitys 1.8.2014: Taajuustalkoiden LTE-suodinasennuksia on tehty Digiantennin toimesta kymmeniä ja toistaiseksi kaikissa kohteissa televisiolähetykset on saatu toimimaan onnistuneesti.

--

Taajuustalkoot korjaa tällaiset mahdolliset 4G-verkon rakennustyöstä aiheutuvat televisiokuvan häiriöt veloituksetta, edellyttäen, että häiriötilanteen selvitys tapahtuu Taajuustalkoiden neuvontapalvelun kautta. Veloituksettoman korjauksen edellytyksenä siis on ottaa yhteyttä joko Taajuustalkoisiin tai Digiantenniin.

Jos taloutesi kuuluu ”riskiryhmään” ja TV-kuva tai yksi tai useampi kanava ei näy, ota yhteyttä

Taajuustalkoiden neuvontapalveluun:

Palvelunumero on 020 411 7676 ja se on avoinna ma–pe klo 8–20.

Koskeeko minua?

Mahdolliset 4G-mobiililaajakaistaverkon laajentumisesta aiheutuvat häiriöt koskevat vain pientä osaa antenni-TV-talouksista. Niissä talouksissa, joissa televisiota katsotaan jonkin muun kuin antenniliitännän kautta (esim. kaapeli-TV-asiakkaat), ongelmia ei pitäisi ilmetä.

Riski TV-häiriöihin voi olla olemassa, jos:

  • kotitaloudessa katsotaan televisiolähetyksiä antennin kautta

  • kotitalous sijaitsee TV-aseman näkyvyysalueen reunamilla ja antennin perässä käytetään vahvistinta television signaalin parantamiseksi.

Lisätietoja 4G-verkon laajentumisesta löydät operaattoreiden sivuilta:

www.dna.fi/kuuluvuus

www.elisa.fi/kuuluvuus

www.sonera.fi/kuuluvuus


Kaikki uutiset
Screenshot 2021-04-14 at 18.48.44.png

DATKO on lyhenne DigiAntenni Toni Koskinen Oy:stä. 

Vain yrityksen nimi lyheni maaliskuun 2021 lopussa. Y-tunnus, sopimukset ja palvelut säilyvät ennallaan. Nimenmuutoksen myötä päivitimme myös sähköpostiosoitteemme ja kotisivumme, uusi sivusto löytyy osoitteesta www.datko.fi