Meitä on nyt 9 (henkilöstöuutisia)

Digiantennilla on tällä hetkellä työssä yhdeksän asiantuntevaa asentajaa. Aiempina vuosina harjoittelijoina ja kesätyöläisinä toimineet ammattikoululaiset Linda ja Kristian ovat nyt valmistuttuaan palkattu asentajiksi. Asentajan töitä ammattilaisten ohjauksessa opiskelevat Tuomas ja Tommi . Satunnaisesti harjoittelu- ja kesätöitä vuonna 2016 tekevät ammattikoululaiset Juho ja Jere. Digiantenni kiittää entistä asentajaa Jounia kuluneista vuosista ja toivottaa onnea uusiin haasteisiin toiselle puolelle Suomea.


Kaikki uutiset
Screenshot 2021-04-14 at 18.48.44.png

DATKO on lyhenne DigiAntenni Toni Koskinen Oy:stä. 

Vain yrityksen nimi lyheni maaliskuun 2021 lopussa. Y-tunnus, sopimukset ja palvelut säilyvät ennallaan. Nimenmuutoksen myötä päivitimme myös sähköpostiosoitteemme ja kotisivumme, uusi sivusto löytyy osoitteesta www.datko.fi