PALVELUT / TURVAJÄRJESTELMÄT

Turva- ja hälytinjärjestelmän valvovat kotia. Tunnistimet havaitsevat murron, tulipalon sekä kaasu- ja vesivuodon ja ilmoittavat tästä asukkaalle. 

 

 

Digiantenni suunnittelee ja toteuttaa turva- ja hälytysjärjestelmiä sekä kameravalvontaa.

 

 

 

 

 

Hälytinjärjestelmät soveltuvat omakotitaloihin, mökeille, asuntovaunuihin, veneisiin, liiketiloihin jne. Voidaan asentaa uudiskohteisiin tai jo asuttuihin taloihin tai liiketiloihin.

 

 

Eniten olemme suunnitelleet ja urakoineet järjestelmiä uusiin taloihin, mihin vaaditaan nykyään verkkovirralla toimivat palovaroittimet. Näiden asentamisen yhteydessä murtohälytysjärjestelmän tekeminen ei ole suuri kulu.

 

 

Myymämme tuotteet ovat useilta eri luotettavilta valmistajilta, joten suunnittelemme aina asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuvat tuotteet ja järjestelmät. Tällä hetkellä käytämme tavarantoimittajana maahantuoja FSM Group:ia.           

                             

Vakuutusyhtiöt myöntävät alennuksia vakuutusmaksuihin, kun kiinteistöön tai osakehuoneistoon on asennettu SVK:n hyväksymä hälytysjärjestelmä. Digiantenni asentaa vain tällaisia laitteita.

 

Nykyaikana ei välttämättä pelkkä hälytysjärjestelmä riitä, joskus tarvitaan myös kameravalvontaa vuorokauden ympäri. Kameravalvonta on suosittua ja suositeltavaa erityisesti  liikehuoneistojen kohdalla.

(Kuvat vasemmalla Siemens spc)

Kaikki palvelumme

 

Antennityöt

Sateliittipaketit ja -asennukset

Kaapeli-TV

Tietoverkot

Valokuidut

Turvajärjestelmät

Sähkötyöt

 

< Takaisin Palvelut sivulle

 

Ota yhteyttä

 

Digiantenni

 

Tel. 0500 889 039

 

E-mail.

digiantenni (at) gmail.com

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

Miten turvalaitteet toimivat?

Ollessasi poissa kotoa, esimerkiksi matkoilla, on hyvä tietää, että kotona tai mökillä on kaikki kunnossa. Jos jotain odottamatonta tapahtuu, järjestelmä ilmoittaa siitä välittömästi. Turva- ja hälytinjärjestelmän tunnistimet havaitsevat murron, tulipalon ja kaasu- tai vesivuodon. Saat varoituksen valitsemaasi välineeseen, esim. sähköpostiin tai matkapuhelimeen tai halutessasi vartiointiliikkeelle, joka huolehtii kodistasi ollessasi poissa.

 

 

Järjestelmät ovat tarpeen mukaan joko kaapeloituja tai langattomia. Järjestelmät käyttävät hälytyksen välittämiseen joko kiinteää puhelinlinjaa tai GSM - yhteyttä. Yleisimmin asennettavat laitteet ovat täysin GSM pohjaisia ja langattomia. 

 

Laitteiden ohjaaminen

Langattoman laitteen käyttö (esim. päälle ja pois kytkeminen) tapahtuu kauko-ohjaimella ilman hankalia näppäimistöjä ja salasanoja. Kauko-ohjaimen käyttö muistuttaa hieman auton ovien avaamista ja sulkemista kauko-ohjaimella. Ohjaaminen voi tapahtua tämän lisäksi myös keskusyksiköatä, erillisellä näppäimistöllä tai etäohjauksella mobiililaitteesta. Langallisessa laittessa ohjaus tapahtuu aina näppäimistön avulla.

 

Hälytystilanne

Turva- ja hälytinjärjestelmän ilmaisimet havaitsevat esimerkiksi murron, tulipalon sekä kaasu- ja vesivuodon. Toimeksiannosta riippuen asennetaan erilaisia ilmaisimia eri tiloihin.

 

Murtohälytystilantessa kohteessa soi todella voimakasääninen sireeni. Sireenin ääni on niin voimakas että sisällä oleminen sen soimisen ajan on sietämätöntä. Lisäksi järjestelmä lähettää viestin ennalta määriteltyihin GSM numeroihin (esim. Hälytys: takaovi murrettu) ja vartiointiliikkeen hälytyskeskukseen, jos on tehty sopimus vartiointiliikkeen kanssa.

 

Langallisissa järjestelmissä viesti välittyy gsm-tiedonsiirron sijasta modeemilla puhelinlinjan kautta. Muissa hälytystilanteissa, esimerkiksi vesivahingon sattuessa, viesti lähetetään GSM-numeroihin ilman sireenihälytystä.

 

 

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

 

Siemens spc laitteet 

Turvajärjestelmäasennuksissa käyttämämme tuoteperhe on Siemes spc. Järjestelmä sisältää monipuoliset tunnistimet, hälyttimet ja ohjauslaitteet. Lisäksi Siemens spc vastaa nykykuluttajan tarpeeseen tarjoamalla helppokäyttöiset ohjausjärjestelmät ja etäkäytön tablet ja matkapuhelinlaitteisiin. (Kuvat alla Siemens spc)

Android -sovellus

Android -sovellus

Klikkaa kuvaa: Katso sovellusta Play-kaupassa

Ohjausyksikkö

Ohjausyksikkö

Tablet-sovellus

Tablet-sovellus

Tablet-sovellus

Tablet-sovellus

Tuoteperhe

Tuoteperhe

iPhone -sovellus

iPhone -sovellus

Klikkaa kuvaa: Katso sovellusta iTunesissa

 

Huolto- ja tukipalvelut DSC laitteisiin

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Digiantenni on aiemmin asentanut kohteisiin DSC Power Series merkin turvatuotteita. Nykyään uudisasennuksiin emme käytä enää tätä tuotetta. Vikatilanteiden sattuessa huollamme laitteita ja tarjoamme tukea laitteiden käytössä. (Kuvat vasemmalla DSC)

Screenshot 2021-04-14 at 18.48.44.png

DATKO on lyhenne DigiAntenni Toni Koskinen Oy:stä. 

Vain yrityksen nimi lyheni maaliskuun 2021 lopussa. Y-tunnus, sopimukset ja palvelut säilyvät ennallaan. Nimenmuutoksen myötä päivitimme myös sähköpostiosoitteemme ja kotisivumme, uusi sivusto löytyy osoitteesta www.datko.fi