Digiantenni palvelut uudistaloihin

 

Digiantennin yleisimmin tilatti palvelu uusiin pientaloihin on kattoantennin asentaminen. Joihinkin talouksiin halutaan lisää kanavia ja asennetaan maksu-tv asukkaiden tarpeiden mukaan (sateliitti tai anetenni). Digiantennin uudistalopalveluihin kuuluvat myös tietojärjärjestelmät, turvajärjestelmät ja sähkötyöt.

 

Miten ja mitä teillä katsotaan televisiosta?
Antenni- ja teletyöt

 

Mikäli kotisi on valmisteilla, jossakin vaiheessa eteen tulee myös antennin asentaminen. Uusissa taloissahan antenniverkko on yleensä jo valmiiksi asennettu sähkötöiden yhteydessä, jolloin pelkän kattoantennin asentaminen ei ole enää kovin iso kustannuserä. Mikäli suunnitelmissa on laajempi kanavavalikoima, kysy meiltä lisää maanpäällisistä maksukanavista tai satellittivastaanoton monipuolisista mahdollisuuksista.

 

Internet käyttöön kaikille ja kaikkialla
Tietoverkot

 

Tietoverkko (yleiskaapelointi, dataverkko) on nykyaikainen tapa toteuttaa kaikki sähköinen tiedonsiirto talossa. 

 

Laajakaistayhteyksien voimakkaan kasvun vuoksi on yleiskaapelointi  pientaloissa erinomainen vaihtoehto nykyaikaisen tietoliikenneratkaisun toteuttamiseksi.

 

Viestintäviraston määräyksen 25 E/2008 M mukaan kaikkiin uudisrakennuksiin tulee rakentaa nopea laajakaistainen yleiskaapelointijärjestelmä. Rakentamisvaiheessa on myös varauduttava siihen, että asunto voidaan myöhemmin liittää valokuidulla yleiseen televerkkoon (kun optinen liityntäverkko laajenee).

Kaikki palvelumme

 

Antennityöt

Sateliittipaketit ja -asennukset

Kaapeli-TV

Tietoverkot

Valokuidut

Turvajärjestelmät

Sähkötyöt

 

< Kaiki palvelut sivulle

 

Ota yhteyttä

 

Digiantenni

 

Tel. 0500 889 039

 

E-mail.

digiantenni (at) gmail.com

2010 - present

2010 - present

 

Talo pitää huolen itsestään ja perheestäsi
Turvajärjestelmät

 

Uudistaloissa vaaditaan nykyään verkkovirralla toimivat palovaroittimet. Näiden asentamisen yhteydessä murtohälytysjärjestelmän tekeminen ei ole suuri kulu.

                             

Vakuutusyhtiöt myöntävät alennuksia vakuutusmaksuihin, kun kiinteistöön tai osakehuoneistoon on asennettu SVK:n hyväksymä hälytysjärjestelmä. Digiantenni asentaa vain tällaisia laitteita. Suunnittelemme aina asiakkaan tarpeisiin parhaiten soveltuvat tuotteet ja järjestelmät. 

 

Palveleva ja ammattitaitoinen sähkömies 
Pienet ja suuremmatkin sähkötyöt

 

Digiantenni palveluihin kuuluvat myös pienimuotoisesti sähköasennustyöt.  Sähköasennuksia tehdään pääasiassa Akaan kaupungin alueella. 

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Kysy lisää tai pyydä tarjousta

 

Digiantennilta uudiskohteeseen monenlaista tarpeellista palvelua. Kysy lisää, ota yhteyttä!

 

Omakotitaloreferenssit

Monet tyytyväiset asiakkaamme suosittelevat Digiantennia mielellään. Kokemuksemme koostuu sadoista uudistalokohteista ja vanhojen järjestelmien korjauksista ja modernisoinneista mm. Tampereella, Pirkkalassa, Nokialla, Ylöjärvellä, Lempäälässä, Akaassa ja Vesilahdessa. Ota yhteyttä, niin etsimme pyynnöstä omaa kohdettasi vastaavan suosittelijan. 

 

Screenshot 2021-04-14 at 18.48.44.png

DATKO on lyhenne DigiAntenni Toni Koskinen Oy:stä. 

Vain yrityksen nimi lyheni maaliskuun 2021 lopussa. Y-tunnus, sopimukset ja palvelut säilyvät ennallaan. Nimenmuutoksen myötä päivitimme myös sähköpostiosoitteemme ja kotisivumme, uusi sivusto löytyy osoitteesta www.datko.fi